O městě
Co, kdy, kde ... - Studio B s Karlem Drápalem o slezské velikonoční kuchyni
Studio B s Karlem Drápalem o slezské velikonoční kuchyni (TIK - Televizní inf. kanál)
So 13.4.2019 - Pá 19.4.2019, vždy po Zpravodajství, každou sudou hodinu
Víte, co je to chrust, šoldra nebo svěceník? Například velikonoční svěceník budeme znát spíš pod názvem mazanec. Podobných zajímavostí, a velmi chutných, je slezská jarní kuchyně doslova plná. Své o tom ví mistr kuchař Karel Drápal, učitel odborného výcviku oboru kuchař-číšník ve Střední škole Bohumín a místopředseda Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko. Do které polévky se náramně hodí kopřivy, polníček a šťovík? Taky na to se ptáme Karla Drápala ve Studiu B.
Pořad vysíláme po Zpravodajství v týdnu od 13. do 19. dubna 2019.
| Místo konání: | síť kabelových operátorů JaryNet, Poda, Nej.cz a internet |
|---|---|
| Pořadatel: | Televizní informační kanál Bohumín |
| Web: | www.tik.tvmarko.cz |
| E-mail: | tik@mubo.cz |
| Telefon: | 553 810 105, 553 810 106 |
Město Bohumín
Bezpečný Bohumín
Doprava
Dotace
Ekologické okénko
Firmy, služby, podnikání
Fotogalerie
Internet
Krizové řízení
Kronika města
Kulturní památky
Mapa města
MAS Bohumínsko
Městská tržnice
Plánované odstávky
Plochy pro podnikání
Policie
Pomníky a památníky
Přeshraniční spolupráce
Sociální služby a jejich plánování
Subjekty města
Školství
Útulek pro psy
Webové kamery



